boka bord pinchos göteborg

andra gäster. Lyckas du inte få igenom en bokning på önskat datum och tid ber vi dig maila oss på så ska vi göra vad vi kan för att boka. Varmt välkommen att slå följe med oss! Men var du än hamnar och vad du än äter eller dricker, präglas upplevelsen alltid av äkthet och säsongens råvaror, av hantverkskunnande och stor passion.

Pinchos Göteborg Pinchos är världens första app- restaurang
Boka bord Pinchos är världens första app- restaurang
Pinchos göteborg boka bord Skap møbler
Pinchos Göteborg Tapasbar och -restaurang Göteborg Vasagatan
Foodie - Neo Asian Gourmet Kitchen

Vi är stolta över vår restaurang och den goda mat vi serverar. Härliga sommarrestauranger i Stockholm, sommar, sol och en kall öl är en svårslagen kombo. Man har därför möjlighet att välja hur länge man önskar ha bordet. Här hittar du alla våra guider till Sveriges bästa restauranger. För bokningar på sällskap med 10 personer eller fler ber vi dig maila in din bokningsförfrågan eller ringa. Era val av rätter behöver vi veta några dagar innan ert besök. För sällskap om 8 personer eller fler erbjuder vi en 3-rättersmeny där hela sällskapet samsas om ett färre antal gemensamma rätter. En bild på Instagram är förstås också väldigt trevligt! Varje trakt och region har sina specifika traditioner, råvaror, specialiteter och recept; en variationsrikedom lika stor som detta mångfacetterade lands olika landskap och dialekter. Nonna har öppet för lunch varje vardag 11-. Besök oss i Växjö, Göteborg eller Alingsås för att uppleva de unika smakerna från det asiatiska köket. Nonna kungsgatan 12 TEL.

Boka bord, Dalla Nonna (f.d Grande) - Göteborg Centrum 2014 Toyota Tundra 4x4 Review Flyg till, g teborg-Landvetter fr n, stockholm Stockholm, västerås, flygplats @ avel (ru)