hotell västerås plaza

Plus Hotel Plaza 4-star hotel, best Western Plus Hotel Plaza. För att administrera och driva våra frivilliga medlemskapsprogram, inklusive lojalitetsprogram så som BWR, vilka ger medlemmarna möjligheten att tjäna och lösa ut belöningar, poäng eller kredit i samband med programmen. Vi tillåter dig dock en viss valfrihet när det kommer till insamlad information genom att du kan justera inställningarna för cookies i din webbläsare, som nämnts i sektionen om Icke-personlig information ovan. Peter Norway Great position in the centre of Västerås. BWI kommer att infria sådana krav på det sätt som krävs och inom den tidsram som krävs enligt gällande rätt, och, då detta tillåts av lagen, så kan vi komma att ålägga dig med en lämplig avgift för att täcka de kostnader det innebär för. 1 - 5 of 196 reviews Reviewed 2 weeks ago Business trip I have been quite often in Västerås and this is my favorite hotel. Om din klagan inte adresseras inom lämplig tid, eller om din klagan inte har adresserats på ett tillfredställande sätt av BWI, vänligen besök the jams programs hemsida för mer information och för att anmäla en klagan. Newest reviews for Best Western Plus Hotel Plaza.

Nära centralstationen, bara 451 steg. Hotel Plaza har 202 fräscha sovrum på tolv våningar. Vi är ett modernt hotell med en välkomnande. We found hotels like Best Western Plus Hotel Plaza that other travellers liked.

Om du har några frågor om en kampanj eller annat innehåll, så bör du kontakta den ansvariga leverantören direkt. Ansvar när informationen överförs. . När du registrerar dig, eller väljer att fortsätta ditt medlemskap i BWR-programmet godkänner du BWR:s villkor och bestämmelser (tillgängliga på m ) och ger ditt uttryckliga, skriftliga godkännande till alla handlingar utförda av oss som i enlighet med denna policy rör din personliga information. Vår integritetspolicy - Sekretess och juridisk information. I had a scarf stolen from the restaurant. The air-conditioning was not very efficient either. Vi använder denna typ av personlig information för att administrera marknadsföringen. För att ge dig tillstånd att vidarebefordra information om våra produkter, tjänster och licensierade hotell till en annan individ, till exempel en vän eller kollega. Ironing room is available. Ett kontraktåtagande som syftar på intjänandet av, eller utlösandet av BWR-poäng eller mil genom någon av våra flygbolagspartners). Vi samlar varken in eller lagrar känslig information från dig om du inte har delgivit den frivilligt.

Billiga hotellrum jönköping
Flyg helsingborg västerås
Västerås bibliotek
Gårda hotell göteborg