galenskaparna borås borås lyrics

Ja, ja vakna i stan som aldrig sover där blir jag kung för en kväll kvällen är min på brodway estrad var jag nr 1 men det är här som jag vill slå. Borås, borås by, galenskaparna music video, lyrics : Borås, borås by, galenskaparna. För jag vill bli en del av dig. Ja, jag vill vakna upp i stan som aldrig sover. Nominate as Song of the Day. Borås, Borås, ja, jag vill vakna upp i stan som aldrig sover. Sprid nyheterna, jag kommer idag, för jag vill bli en del av dig. Ja jag vill vakna upp i stan som aldrig sover. För om jag lyckas här finns inga mer besvär då har jag allt, borås, Borås!

Rusta borås trädgårdsmöbler
Hermonds borås barnskötare
Jula borås viared
Närhälsan boda vårdcentral och bvc borås

Borås, Borås, för om jag lyckas här, finns inga mer besvär. Sprid nyheterna jag kommer idag för jag vill bli en del av dig. Advertisement men det är här som jag vill slå. Kvällen är min, på Broadways estrad var jag nummer ett. I postorder skor och algots kostym Gör jag entre i stora stan. För om jag lyckas här Finns inga mer besvär klubb stockholm ikväll Då har jag allt Borås, Borås. För om jag lyckas här finns inga mer besvär Då har jag allt.