vandrarhem södra stockholm

av Mälarens glittrande vatten. 10 tyresta Nationalpark är lätt att ta sig till, intressant och har många olika leder som passar de flesta. Några hundra meter bort ligger Larsbergs brygga, dit man kan åka med pendlarbåten från stan.

vandrarhem södra stockholmvandrarhem södra stockholm

Vi har även självhushållsstugor.
Vi erbjuder Er ett hemtrevligt boende beläget i barnvänlig miljö i utkanten av Sätraskogens Naturreservat i Södra Stockholm.

Staden värnar om områdets starka identitet. Staden vill skapa större variation i området. Grönt skönt men ändå mitt i stan! Varje år firas också Hökarängens dag då det är folkfest i mindre format och där varje utställare har ett fokus på hållbarhet. Här listar vi de 10 bästa tipsen på aktiviteter precis utanför Stockholms tullar, i förorterna. Vi satsar på de befintliga grönområdena: Vi föreslår att järnvägsspåren däckas över vilket gör det lättare att ta sig fram i Eriksdalslunden.

Även ni som veckopendlar till arbetet i Stockholm eller besöker staden i andra syften än turism har ett ypperligt boende här med goda möjligheter till självhushållning osv. Vi bjuder självklart våra gäster på turistinformation och kan i samarbete med Bredängs Camping och Restaurang Mä Thai ordna totallösningar för kurser/konferenser. Vi vill att de nuvarande verksamheterna ska vara kvar och gör dem mer tillgängliga med nya promenad- och cykelstråk och förbättrad kollektivtrafik.

Fakta om stockholms blodbad
Ria penningöverföring stockholm adress
Loppis stockholms län idag