rum önskas hyra i göteborg

i Älvsborg. Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg Telefon: Hemsida: Västerstaden En av Västsveriges största privata hyresvärdar. Gårdstensbostäder, gårdstensbostäder dejt stockholm aktivitet är bostadsbolaget som det är enklast att bli hyresgäst hos i Göteborg. Nyproducerade bostäder har dock markant färre intresseanmälningar på grund av priset. E-post: Hemsida: Botrygg, botrygg tar gärna emot intresseanmälningar för kommande nyproduktion av hyreslägenheter i Göteborg.

Hyra bostad, göteborg, sök 401 lediga lägenheterrum önskas hyra i göteborg

Lägenheter i Göteborg, göteborg är Sveriges näst största och nordens femte största stad med över en halv miljon invånare i tätorten Göteborg och över 900 000 i storgöteborg. Om du söker bostad i centrala Göteborg skall du kika in på, göteborgs stad. För nyproducerade lägenheter har Familjebostäder en egen bostadskö.

Bostadsbolaget är en av de 3 stora kommunala hyresvärdarna i Göteborg. Vakanta lägenheter syns aldrig på Boplats utan förmedlas i en helt egen bostadskö. Totalt 42 bäddar fördelat i 2 sovrum med vardera. Örgryte Bostad planerar även för nyproduktion av hyresrätter med stort behov av att ta in nya hyresgäster. Sökande är välkomna att fylla i en bostadsansökan och elekta stockholm ange önskemål om lägenhetsstorlek, balkong och stadsdel. Poseidon söker idag efter nya hyresgäster till 16 lediga lägenheter. Adress: Jungmansgatan 15, Göteborg Telefon: E-post: Hemsida: Saxborn Fastigheter Saxborn Fastigheter förvaltar hyreslägenheter i centrala stadsdelar såsom Vasastaden. Amhult förvaltar och bygger nya hyresrätter i Torslanda på Hisingen. Som sökande registrerar du dig i hyresvärdens intressebank, du kommer då att få e-mail om lediga hyreslägenheter som kan vara av intresse för dig. Området har en internationell prägel eftersom hälften av invånarna är födda i ett annat land. Göteborg är en av Sveriges största studentstäder och i centrum hittar man både. Av Bostjärnans uthyrningspolicy framkommer att hyresvärden väljer den sökande som anses mest lämpad för bostaden.