lund gymnasium öppet hus

Du ska också förberedas väl inför eftergymnasiala studier både i Sverige och utomlands. Genom en kvalitativ utbildning i nära samarbete med regionens näringsliv möter vi upp samhällets krav och behov. Därför har vi ett samarbete med utlandsskolorna i Paris, Bryssel och Madrid. Skolan ligger väldigt centralt med gångavstånd till massor av caféer och mitt emot Lunds stadsbibliotek, det är inte ens fem minuter att gå från centralen. Innergården är skyddad och lokalerna är renoverade och ljusa inrymda i en gammal fin byggnad. Hos oss går ca 200 elever som har valt att utbilda sig inom IT och teknik.

Schemat för idrottsklassen är specialanpassat för att kunna ha tid för din ridning 4-5 eftermiddagar i veckan. Gör en intresseanmälanDu kommer bland annat att få sms inför våra öppna hus!

Genom att ha ett stort utbud av gästföreläsare och studiebesök blir vi en naturlig del av samhället. 12-14Lördag 2 feb.12-14 Ons 24 apr. Lärarna på NTI Gymnasiet. Lärarnas kompetens i kombination med elevers studiemotivation är den grund NTI Gymnasiet. Varmt välkommen till tre fantastiska år på NTI Gymnasiet. 18-20 Onsdag 12 dec. Sammanhållningen mellan eleverna och lärarna är väldigt bra och lärarna är verkligen horda grupper bor stöttande. Våra lärare arbetar i lärandeteam med eleven i centrum och formativ bedömning som en av våra styrkor. Skolan befinner sig i en expansiv och utvecklande fas.

Kultur Lunds universitet
Google maps lund colombia cali valle
Komvux lund prövning