trädgården uteservering norrköping

underhållas av en av Stockholms hetaste sångartister/DJ Charlie King. För information om hur du utformar din uteservering för att passa in i stadsmiljön och hur den uppfyller kraven för tillgänglighet hittar du i riktlinjerna. Eventet är öppet för alla. Hur en uteservering möbleras och placeras betyder mycket för helhetsintrycket av stadsmiljön, uteserveringen är en del av gatulivet och ska finnas på gatans villkor. Därför är det viktigt att du som har en uteservering följer de råd och riktlinjer som finns. I samarbete med: Newport, iDeal of Sweden, Rituals, Denzel of Sweden, Caroline Svedbom, Salongen, Trädgårn, Elite Floral, Studio Dental, Elite Grand Hotel, Ballong Kicki. 18.00 kickar vi igång eventet.

Hos oss råder en alldeles egen atmosfär.
Väkommen till Norrköpings skönaste uteservering med nya fest- och matupplevelser.
För att avsluta dagen och ge en bra start på kvällen ger vi 20 rabatt på allt mellan.00 -.00, måndag till fredag.
Trädgården Norrköping, restaurang # Design Inspiration m Samling av de senaste inspirerande mönster för ditt hem och omgivande parker.

Trädgårns uteservering - Restaurang och bar i Norrköpingträdgården uteservering norrköping

Krog med uteservering i, norrköping. 4.2 av 5 stjärnor. 7 207 personer gillar detta. 7 098 personer följer detta. Hur en helsingborg offentlig pool singapore nära mig gratis uteservering möbleras och placeras betyder mycket för helhetsintrycket av stadsmiljön, uteserveringen är en del av gatulivet och ska finnas på gatans villkor.