sl pendel biljett uppsala

och på alla pendeltågstationer längs sträckan Uppsala Stockholm C Älvsjö. Det beslutet skulle stå henne dyrt. I stället fick hon ett krav på 1 200 kronor i så kallad tilläggsavgift, plus kostnaden för en giltig biljett. Vilken biljett gäller på SL-pendeln? Upptåget, i väntan på avgång från Uppsala. Järnvägen, som idag kallas.sl pendel biljett uppsala

UL och SL har flera samarbeten med linjer över länsgränserna, både med buss och tåg. Det största exemplet är SL-pendeln. Med SL-pendeln tar du dig till exempel från Uppsala till Arlanda på bara 18 minuter. UL:s biljetter för resor till och från Uppsala och Knivsta kan du även köpa i SL:s app SL - reseplanerare och biljetter.

Apoteket uppsala öppettider påsk
Köpa begagnade däck uppsala
Förenade care uppsala
Psykiatrisk jourmottagning uppsala

Övriga tider vänder det vid Älvsjö. Sidan kunde inte hittas, sidan du söker kan vara omdöpt eller flyttad. 1 Det går (hösten 2018) 1-5 tåg/timme per riktning, och de flesta stannar i Knivsta och Märsta (med byte till Stockholms pendeltåg ). Go to the, start page for. Totalt går cirka 50 tåg/dag i varje riktning (oräknat SJ Snabbtåg som inte är avsett för lokala resor Stockholm-Uppsala). Uppsala C, vid vändspåret för pendeltåget. Hon beslutade att för första gången ta SL/UL-pendeln direkt från Södra station till Uppsala, i stället för att först åka till Stockholms central och ta vanliga SJ-pendeln.