stå upp paddel ombord hyra nära mig

värmen blev för mycket skyndade vi oss ut och tog stapplande steg ut i det iskalla vattnet. Det är ändå personligt rekord för i år, jag som mest brukar doppar fötterna i det kalla nordiska bussen mellan arlanda och skavsta vattnet. Varje gång vi gick förbi svävade den fram och tillbaka för att hålla koll på oss och varna att inte komma för nära. Det finns flera olika varianter av sporten. På Tel Avivs simstränder paddlade livvakterna stående på surfbrädor för att bättre kunna se människorna i vattnet.

Du kan paddla med brädan på sjöar, floder, älvar och även ute på havet.
Du måste ha ca 10-20 cm djupt vatten för att kunna paddla, annars spelar det ingen roll var du paddlar.
Stora vågor och strömmar gör det svårare att stå upp på brädan.
Stå Upp För Sanningen has.
Ändå måste någon trycka upp sanningen i ansiktet på mig.

Du kan såklart också hyra en bräda ifall du inte vill köpa en egen. Varje gång jag öppnade luckan till bastaggregatet för att lägga på mer ved fylldes min näsa av den goda och varma doften av virke. Du hittar mig även här: Bloglovin, resa i Finland. Just nu skrivs historia, det här så otroligt stort att vi nog inte ens inser vidden av det. Jag fick i uppdrag att värma upp den när dom andra lagade mat uppe i den större stugan. Voyageur (se bild 2, paddel C vacker träpaddel med laminerat skaft och plastförstärkning i spetsen.

Tom berättade att det inte bara var hans familj som i flera generationer som bott på Lökskär utan även en liten svala. Tenderfoot Ungdomspaddel (se bild 1, paddel B vacker enklare träpaddel med plastförstärkning i spetsen. Eller är vi rädda för att (Gud förbjude!) bli kallade för politiskt korrekta? Jag också, så: #metoo. Jag blir bara så besviken. 142, 147, 152, 157 och 162 slut på lager! Den nuvarande varianten av SUP-paddling uppfanns på 1700-talet på Hawaii där man kom på att använda en paddel för att kunna hålla balansen på brädan bland de höga vågorna. Det räcker nu, även i transportbranschen.

KFUK KFUM uppsala
Bilforum uppsala blocket
Kunskapsskolan uppsala norra dag hammarskjölds väg uppsala
Naprapat uppsala gränby