retrospel butik i stockholm

blev den sista av Malmös gamla genuina spelbutiker att stänga igen. Suveränt ställe att bli av med dina gamla udda spel och få välja annat att byta till för det inbytesvärde du får. Här samsades spel med cd-skivor, Laserdisc, dvd-film och merchandise. Detta med begagnathandel och möjligheten att byta in gamla spel mot nya var inte helt okontroversiellt och det gjordes försök att stoppa verksamheten (läs mer här ). Minsta ordervärde: 0,00 kr, visa priser inkl. Pris: 0,00 kr, till kassan, frakt: 0,00 kr - 200,00. Inbytessystemet medgav goda möjligheter att spela utan att det blev alltför dyrt; om man köpt ett spel på Tv-spelhuset och kunde uppvisa kvitto minskade värdet med 100 kr vid inbyte mot ett annat begagnat spel, vilket förstås var fördelaktigt inte minst i jämförelse med hur. Prislapparna utgjordes av runda klistermärken i olika färger, som motsvarade olika nivåer från 50 kr och uppåt. Moms, visa priser exkl.

Gameland blev sedermera en av de Malmöbutiker som lade ner först. Sedan finns ett antal andra second hand-butiker runt om i stan som är intressanta att besöka med jämna mellanrum. Kontakta vår kundtjänst om felet kvarstår. Om du fortsätter använda Spelbutiken accepterar du användningen av cookies med ovannämnt syfte. Den tredje kategorin är alla outletkorgar som dykt upp i dagligvaruhandeln och hos elektronikjättarna. Emmaus har ibland haft spelkampanjer när de haft större partier inne, och om detta brukar de annonsera på sin hemsida. Välkommen till vår lokal, stora Säby Gård 184 42 Åkersberga, nostalgibutikens butik öppnade 28/3 2015 och har i regel öppet tisdag, torsdag och lördag, undantag står alltid överst på hemsidan. Välkommen till m (Startade ).

Butikens öppettider i december: Tisdag, Onsdag Torsdag kl 12-18 (Henrik Rasmus). Konceptet var på många sätt en kopia, med begagnathandel och möjlighet att byta in spel. Mediamarkt på handelsområdet i Svågertorp ett stort spelutbud (deras andra Malmöbutik, på Bernstorp, är numera nedlagd). EB Games (numera, gamestop ) med butik bl a på Hamngatan. Den andra kategorin är traditionella second hand-butiker som ibland råkar få in ett och annat spel, eller konsoler till oftast bra priser. De säljer inte retrospel, men har ett rätt stort utbud av PS2 och DS. Kommande mässor bokade: (Fler kan tillkomma) 15-16 december Julmarknad Stora Säby Gård (Utanför vår butik) 11- Comic Con Göteborg (Åbymässan - Åby Arena) 30-31 maj, 1 juni Nordsken Skellefteå September Comic Con Stockholm (Kistamässan). Vi fick även se, tv-spelhuset etablera sin skånska kedja, med butiker i Malmö (Djäknegatan Lund och Helsingborg. Game på S Förstadsgatan och gamla Tradition köptes upp.

Nostalgibutikens butik öppnade 28/3 2015 och har i regel öppet tisdag, torsdag och lördag, undantag står alltid överst på hemsidan. Tack för alla besök, lov-ord och presenter på premiären! Lokalen kommer vara öppen ett par tillfällen per vecka för försäljning och inbyten i den annars dygnet runt öppna webbshoppen! De säljer inte retrospel, men har ett rätt stort utbud av PS2 och DS.

Vilka restauranger i stockholm har michelinstjärnor
Stockholm street food market