fastighetskarta uppsala

på ett enkelt sätt. Du kan även använda piltangenterna. Från rastplatser och vägkameror till tunnelbanestationer och tidtabeller. Kartdata och Flygfoton Lantmäteriet. Det kan ta lite längre tid om du har en komplex fråga. Ingen fråga är för liten eller stor. Sedan väljer du adressen du vill åka till. Du kan flytta GPS-markören genom att dra i den. Dela och länka, allt du gör på kartan kan du enkelt visa upp på andra ställen. Ulva förrättningskarta över fastigheter i Ulva kvarn Uppsala.

Uppsala kommun som källa (CC-BY). Gör så här: Gå till kommunens baskarta. Kartan är uppdelad i ett rutsystem - klicka i den ruta du vill ha information. Produkter av fastighetskartan som avvecklades den GSD-Fastighetskartan, sammanslagen och skiktad raster, samt tryckta fastighetskartan har utgått Lantmäteriets sortiment.

Län - karta på Enirofastighetskarta uppsala

Postnr uppsala, Film uppsalastudenten,

Så här lätt har det aldrig varit att göra en vägbeskrivning. Visa på kartan ännu fler funktioner! Sök upp rätt adress och karta. De högupplösta kartorna visas automatiskt om din enhet stödjer detta. Dela din kartlänk på Facebook och Twitter. Gatuvy och Utsiktsbilder Blom/CycloMedia. Integritet, kartfilen är 1192413 byte stor, kontrollsummor. Det går inte att låna hem material ur SCB:s samlingar men du är välkommen att besöka oss på Karlavägen 100 i Stockholm för att titta och läsa. Fastigheter, forkarby 23:1, forkarby 24:1, forkarby 25:1, forkarby 27:1. Det går också bra att skicka in din fråga via vårt mejlformulär.