sm bågskytte uppsala

Kvarngärdesskolans matsal. Läs mer, trädbortsläpning på Faxan 16/8.30. Våra juniorer är superduktiga och vi är så stolta över dem. En för leman International helsingborg bästa ungdomsklubb i 3D och en för fält och tavla. Läs mer, fältskyttepokalen på lördag 10 november, på lördag den 10 november är det klubbtävlingen fältskyttepokalen! Tävlingar i Magnumprecision, klubben kommer under ett några tillfällen under höst och vinter anordna tävlingar i Magnumprecision och första tävlingen är den 11 november på Faxan. Läs mer, landslaget till VM i Cortina, fält-VM avgörs i år i Cortina, Italien, den 3-9 september, FK Andreas Perss. Nu är de sista pilarna i kvalomgångarna skjutna. Ta chansen att lyssna till Peppes höstföreläsning som skytte för de lite nyare skyttarna i klubben.

Läs mer, fler nyheter. Läs mer, fixarkväll den 26/6.30 på Faxan Äntligen är det dags för städkväll/fixarkväll på Faxan. Fält-VM, Elimineringar idag efter ny modell.

Det var tredje året i rad vi vann de vandringspokalerna. Pontus Stark, tävlingarna gick av stapeln i Oskarshamn och Vetlanda. Läs mer, inbjudan till tävlingen Årets Nybörjare 2018. För mer information och anmälan se nedan. Nu finns det en ny chans att få lyssna till Peppes tankar om skytte! Svenska Bågskytteförbundets förbundskapten för 3D, Andreas Persson, har tag. Det har varit mellan 28-32 grader härnere i helgen, säger Gittan Sundbaum, styrelseledamot och junioransvarig i föreningen. Bågskytte SM i bågskytte för juniorer har avgjorts. Imorgon torsdag (16/8) från.30 hjälps vi åt att släpa bort de fällda träden från vallarna.

Ta chansen och tävla med kretsens nybörjare om den ärofyllda titeln Årets Nybörjare 2018! Höstföreläsning den 23/9 om skytte för de lite nyare i klubben.