bilder terrordåd stockholm flashback

gjort det här, fortsätter han. 20:25 En person som stämmer in på signalementet uppges ha gripits i Märsta norr om Stockholm. Klippet visar hur lastbilen kraschat in i en byggnad. Dan Eliasson, Säpochefen, anders Tornberg och eventuellt någon från Stockholmspolisen. Nu får du gigantiska folksamlingtar inne i stan. Ta hand. 19:30 En stor polisinsats uppges pågå inne på Åhlens. Alltså var det ingen olycka och det som kvarstår är att utröna motivet.

Tungt beväpnad polis genomsöker varuhuset för tillfället. Terrorhotsnivån är inte höjd än men Säpo utvärderar kontinuerligt om nivån ska höjas (den ligger redan sedan tidigare på förhöjd nivå). Man har ännu inte häktat mannen. 16:10, dN uppger att tre personer är bekräftat döda och åtta skadade.

Stefan Löfven tänder ett ljus efter terrorattentatet i Stockholm. Fyra personer har dödats och minst 15 är skadade. En stulen lastbil har kört på människor i centrala Stockholm i vad som ser ut att kunna vara ett terrordåd. En tydligare bild på den misstänkte gärningsmannen. När jag sprang såg jag tre döda personer som låg på vägen, säger vittnet Rasmus Myrvälder. Ännu har ingen person gripits. Ett flyktingbarn gör tummen upp vid TV4:s direktsändning. Vi kastade oss in i en HM-butik. Skolan kommer vara öppen och det finns stöd för alla elever och föräldrar som behöver. Jag såg hundratals människor som sprang, de sprang för sina liv, säger Anna som blev vittne till händelsen.

Terrordådet på Drottninggatan i Stockholm ( Alla bilder från terrordådet på Drottninggatan i Stockholm Här är bilderna som visar lastbilsattacken i centrala Bilder sprids på döda flickan efter attacken i Stockholm