loppis lundåkra

skrev den Så var det bara 3 Veckor kvar till Årets sista Megaloppis i Solnahallen och i nuläget endast 22 platser kvar till det är fullbokat! Tog både tid o pengar. Med vänlig hälsning Tommy / Masens Megamässor Anonym skrev den Hej Minna! Anonym skrev den Men vi lägger inte mest krut på annonser i DN utan vi lägger tyngden på marknadsföringen i tidningen Metro samt Expressen, samt på Flyers och E - Mail utskick Affischer!

Masens Megamässor skrev den Årets sista Megaloppis i Solnahallen Lördag 30 nov. Tommy skrev den Årets första stora Folkfest är snart här! Masens Megamässor skrev den Ni är bara BÄST! Bokningarna är i full gång och snart kommer det att vara fullbokat, i nuläget har vi endast 5 platser kvar sedan är det fullbokat, så ni som vill vara med och vet med eder att ni ännu ej bokat in er gör det nu, annars. Så hjälper vi er! Våran Tropiska Sommar närmar sig slutet och Höstens första Megaloppis börjar närma sig och bokningarna bara väller in, så funderar du på att vara med ring oss snarast och denna gång det vill säga Lördag 6 Oktober samt Söndag 7 Oktober kör vi återigen. För bokning och info Ring!

Vi har närmare 60 nya säljare denna gång, vilket vi tycker känns väldigt spännande! Är det A- eller B-hallen på ovan bild? BÄSTA megaloppis SOM finns en annan go gubbe skrev den tack tommy. Vi åker inte dit någon mer gång, tyväh Lena MA skrev den Kul loppis med alla slags säljare. 00 på Söndag Öpnnar.10.00 och stänger.

Tråkigt att så många stängt redan.45. Gott Nytt År på dig och alla andra där ute i landet för info och bokning till vår nästa Megaloppis var god ring oss. Mvh Tommy Arrangören skrev den Ring!