kasper lundberg og frederik dirks gottlieb

angst og andre sjove ting". 00:54:19 Binge - med Frederik og Kasper: Klovn Binge - med Frederik og Kasper 2 Oct star star star star star add Livet er ikke blevet lettere for Frank og Mia i syvende sæson af Klovn, hvor de blandt andet plages af en hidsig datter. Væg, der også har kæmpet med angst, når vi taler om DRs dokumentarserie Rudi er bange, om skuespilleren Rudi Køhnke. Måske har det noget at gøre med at Mikael Wulff selv har pitchet en animeret serie om en utilfreds kvindelig hovedperson, der gør oprør mod forventningerne i et skævt fantasyunivers? Frederik og Kasper bytter også telefoner og snager i hinandens streaming-historik, og så taler vi med den lettere oprørte filmredaktør Jacob Ludvigsen fra Soundvenue, som mener vi er blevet for flinke! Produceret af Munck Studios København. 12:00 0:55:28, bodyguard har lagt gaderne øde i England med sit højspændte terrordrama.

Binge - med Frederik og Kasper: Doggystyle og Big Mouthkasper lundberg og frederik dirks gottlieb

Produceret af Munck Studios København.
To kritikerroste ungdomsserier er på programmet.
Kasper og Frederik skiftes til at vælge en serie og en gæst fra film, politik, komik eller noget helt fjerde til at finde hoved og hale i, hvad serierne siger om os selv og vores verden.
Til sidst taler vi om The Haunting of Hill House og American Vandal 2 på Netflix og Frederik flipper fuldstændig ud, da samtalen falder på den vanvittige MMA-kamp mellem Conor McGregor og Khabib Nurmagomedov.
Bagefter stjæler Kasper og Frederik hinandens telefoner og taler om Joe Rogans nye standupshow, Strange Times, og de meget lange afsnit i den store bagedyst.

Indhold:.00 Intro.30: The Haunting of Hill House (Netflix).00: Derren Brown: Sacrifice (Netflix).30: Mo Amer: The Vagabond (Netflix).10: Mændene, der plyndrede Europa 01:08:37 Binge - med Frederik og Kasper: Making a Murderer S2 Binge - med Frederik og Kasper 23 Oct. Kevin Spacey er smidt ud på grund af anklager om seksuelle overgreb. Det kan Mads Fuglede fra venstre, hjælpe os med at vurdere, han er nemlig både politiker og ekspert i amerikanske forhold. Sammen med journalist Emil Eusibius Olhoff-Jakobsen der står bag true crime-dokumentaren Det Perfekte Offer, dykker vi ned i den længe ventede sæson 2 af Making a Murderer som fortsat følger den dømte morder Steven Avery. Frederik åbner op om sin egen angst og fortæller, hvordan bedemandsserien Six Feet Under gav ham adgang til sit eget følelsesliv. Det er heldigvis præcis hvad de får i The Terror, som Binges egen Frederik tidligere har fremhævet som en af hvor tids største mesterværker. Efter diskussionen om Bodyguard taler Kasper og Frederik om Netflix nyeste standup-serie, The Degenerates, der slår sig op på særlig grov humor og vender slutningen på verdens første gode gyserserie, The Haunting of Hill House. Bernhards Syndikatet (biografen).20: The Terror S01E1-10 (Amazon Prime Video).40: Tully (biografen).20: Nyt på streamingtjenesterne 00:48:40 Binge - med Frederik og Kasper: Perfekte steder S2 Binge - med Frederik og Kasper 15 May star star star star_outline star_outline add Mikael Wulffs Perfekte Steder. 18:00 Six Feet Under (HBO Nordic) 25:30 Angst i andre film og serier 31:15 Line Kirsten Nikolajsens angst 40:20 Rudi er bange 00:55:54 Binge - med Frederik og Kasper: Killing Eve Binge - med Frederik og Kasper 5 Jun star star star star star add.

Crawford och lundberg, Carl erik lundberg,