restaurang umeå vit guide

ärlig. När vi år 2014 öppnade upp Gotthards Krog ville vi åter blåsa liv i platsens själ och dess dynamiska historia. Detta Dj-kollektiv som hyllar 80-talet. Kafé Station intill SF-biografen är ett av Umeås större kaféer och populär träffpunkt för barnfamiljer. Hunger och Törst, en familjedriven ekokrog och kaffebar, inspirerad av trädgårdskaféer, urbana espressobarer och Schweiziska gårdsrestauranger. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner.

Mysiga kaféer och klassiska konditorier, nya Konditoriet, eller NK som umeborna säger, är faktiskt stadens äldsta konditori med ett utsökt bakhantverk från eget bageri tvärs över gården. Det bästa med kvällen är dock att Frida Almqvist med hemlig gäst spelar skivor från 21:00. BioVino, cold war, pawel Pawlikowski, Polen, 2018, polskt tal/svensk text, 88 min. Vi låvar att det finns saffransdrinkar i baren. Kvarkenfisk med eget rökeri och där tillgången på fisk har betydelse för vad som erbjuds.restaurang umeå vit guide

Umeå - restauranger med i White, guide.
Hela nio av stadens restauranger har etablerat sig i den erkända restaurangguiden White.
Hunger Törst serverar det bästa här och nu, med tanke på att årstiderna förändras och råvarorna med dem.
Guide -listan finns även den populära bistron Rex (se bild ovan) med skönt barhäng i sekelskiftesmiljö, liksomKöksbaren som har.
Här ser du var du hittar dem!