paintball Göteborg

som erbjuder en fullständigt barnanpassad paintballupplevelse. Hur många spelar samtidigt? En egen välutbildad domare instruktör som är van vid barngrupper -En egen bana -Skyddsoverall och mask -JT Splat master-markör, skott och varierad speltid. Vi på Paintballfabriken har stor erfarenhet och massor av idéer på hur vi gör det absolut bästa utav ert äventyr. Svensexa, vi vet hur din vän skall firas och hela gruppen skall få en grym upplevelse, vi tar hand om allt! Minipaintball är perfekt för dem som vill prova på paintball för första gången. Hjärtligt välkomna till oss! Ta med kol och tändvätska.

Paintball Göteborg
paintball Göteborgpaintball Göteborg

Den här sidan är en samlingsplats för information om paintball och paintballevenemang huvudsakligen.
Välkommen att spela paintball i, göteborg hos oss!
Vi har flera skogsbanor och i sommar/höst kommer två nya utomhusbanor vara klara.
Vi är Göteborgs närmaste paintballpark, och håller till i skogarna ovanför Askim.

Mesh setlist Göteborg
Xlnc göteborg
Billiga hotell göteborg coop
IFK göteborg malmö ff höjdpunkter

Har valt ut populära aktiviteter för vuxna och barnanpassat dem. Observera att detta endast är aktiviteter för barn, ej barnkalas med ex mat. 183 kr per barn så får ni hela paketet med obegränsat skott per person att skjuta. Vår högsta prioritering är att barnen skall få en upplevelse utöver det vanliga, att upplevelserna är 110 lyckade. När ni bokar Minipaintball i, göteborg så ingår alltid: För endast. Vi har möjlighet att ta emot grupper upp mot 200 personer. . Facebook, sE VÅRA coola filmer, denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Vi har öppet för bokningar alla dagar i veckan från kl.00 till.00. Relax, Dusch Grill, vi har allt för att er upplevelse runt omkring paintballen skall bli lika fenomenal som huvudeventet. Medlemsspel Walkon, för såväl rutinerad som nybörjare. Företagsevent, vi är grymma på företagseventet, kickoffer eller kundmötet. Pilbågarna är enklare att skjuta med än de vi har för vuxna.paintball Göteborg

Vår inomhus paintball bana ligger endast 400 meter ifrån centralstationen i, göteborg. Vi spelar inomhus med mjuka gummikulor, så kallade reballs.

Göteborg tattoo convention 2018 berlin entrépriset
Fotobutiker göteborg
Ica rosenlund göteborg