stockholm vaxholm tidtabell

historia och livet på kastellet under femhundra. Restiden beräknas till ungefär 45 minuter. Hon har en stor matsal och ljusa salonger. Läs mer och boka: Brunchkryssning med S/S Stockholm, lunchkryssning med S/S Stockholm. Buss 670 har täta avgångar. Med buss från Östra Station Stockholm till Vaxholm. Upplev Vaxholm - en cityguide till skärgårdens huvudstad.stockholm vaxholm tidtabell

F lj med S/S Stockholm p en tur i innersk rg rden.
F rden startar p Nybrokajen i Stockholm och g r genom innersk rg rden ut mot Vaxholm och tillbaka.
V nligen notera: b ten stannar ej vid Vaxholm.

Mat dryck ombord, om du vill äta ombord så finns det en à la carte meny ombord Cinderella I och på Cinderella II hittar du en meny med enklare maträtter som beställs och hämtas direkt i bistron. Turen går genom Stockholms skärgård med start från Nybrokajen i Stockholm ut mot Vaxholm och tillbaka. För detaljerad trafikinformation kontakta SL:s lokaltrafik. Från SEK 295, boka, båtfärden från Stockholm till Vaxholm går med vårt flaggskepp S/S Stockholm från 1931 och är en upplevelse i sig. Om ni väljer att åka med Stockholms lokaltrafik avgår buss nummer 670 från Östra Station. Vi är mycket stolta över maten vi serverar, vi använder färska råvaror, levererade varje morgon och tillagade ombord vid beställning.

Stockholm lyx Semesterbostäder maui
Ikea butik i stockholm
Anticimex stockholm norr
Stockholm jam session

Ombord serveras både lunch och middag, lördagar och söndagar dukar vi även upp vår stora brunchbuffé på turen som avgår.00. Middagskryssning med S/S Stockholm. Under högsäsong (ca majaug/sept) erbjuder även Cinderella I lunchkryssningar och middagskryssningar för dig som endast vill äta ombord och inte stiga av båten. . Här finns ett levande hamnliv, spännande butiker, krogar och pittoreska byggnader. Avstigning sker på ändhållplatsen Söderhamnsplan.

B tresa i sk rg rden Stockholm Vaxholmstockholm vaxholm tidtabell