naprapat uppsala gränby

och tejpning. Muskelcentrum har 2 kliniker i, uppsala och en klinik i Björklinge. En naprapat arbetar främst med händerna och kombinerar ofta ledinriktade behandlingstekniker med mjukdelsbehandling som djupverkande massage och töjtekniker. H ttp:m kiropraktor i Uppsala - kiropraktorkliniken, sven-Erik Lindström. Du har tidigare arbetslivserfarenhet från spa-anläggning och yrket massör. Tidsbokning, ring:, boka online här, våra öppettider: Mån Fre:.30.00. Hos oss ska du känna dig trygg och omhändertagen. Hos oss kan du få en skön upplevelse för både kropp och själ.

Allt inom hudvård och spa, till exempel kurbad, aromainpackning, lerinpackning, ansiktsbehandling, klassisk helkroppsmassage och kosmetisk tatuering av bryn. Tidsbokning, ring:, boka online här, våra öppettider: Tors.00.15. Sven-Erik Lindström, marielle Wickström, sidan uppdaterad.

Tillägg uppsala pendeltåg
Arbetsförmedlingen uppsala mina sidor
Adecco PwC uppsala

På klinikerna arbetar Uppsalas bästa Naprapater som hjälper dig att bli smärtfri snabbt och effektivt! För en korrekt bedömning genomgår alla patienter en omfattande och professionell undersökning där det tas hänsyn till livssituation och aktivitetsnivå. Detta är förstås intressant ur ett samhällsekonomiskt perspektiv och är en av de största anledningarna till att företag väljer att samarbeta med oss. Välkommen att boka in ett besök! Du som söker tjänsten är utbildad massör lunds fastigheter lindesberg med godkänd examen. Vi har korta väntetider för undersökning och behandling. Har ryggskott eller nackspärr eller andra problem i rygg, nacke eller skuldror.

Bostadsrätter uppsala till salu
Höstmarknader uppsala
Tomas eriksson åklagare uppsala
Mitsubishi hjälte uppsala