intersport hockey jönköping

elitnivå, så som Svenska Fotbollsförbundet, Ishockeyförbundet, Längdlandslaget, och flera av de största klubbarna i Allsvenskan (fotboll SHL (ishockey Elitserien (handboll) och SSL (innebandy). Du har även det mänskliga mötet som din starkaste styrka och är beredd att jobba hårt och tålmodigt för att lära dig allt det andra. Det här tror vi på, vi tycker det är viktigt att alla våra medarbetare utmanas och utvecklas. Kontaktpersoner/inköpare i föreningar och företag öppet vardagar 8-18. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används. Vi brinner för våra produkter och hur de bäst kommer till sin rätt. Images from Team Sportia Hockey Store on instagram. FOT- LÖpanalys, oavsett om du har som mål att springa ett lopp eller behöver nya skor till joggingrundan, vi har den perfekta skon för just dig. Vår personal har utbildning inom det senaste på marknaden.

Varför kontaktar du oss? Du är ett föredöme i arbetet, skapar förtroende och bidrar till ett öppet arbetsklimat där människor inspireras och vågar utmana. Vi ger dig 30 dagar att testa skorna ute. Detta är en av Europas största sportbutiker på över 3800 kvm.

Intersport Jönköping A6, Jönköping
150528 Hockey intersport Jönköping
150528 Hockey intersport Jönköping by intersport Sverige
Team sportia hockey store jönköping Ekonomiskt och

Det viktigaste är att du som söker har ett genuint intresse för campusbuss linköping norrköping försäljning och kundservice i kombination med inre drivkraft och en vilja att fortsätta utvecklas. En snabb tur på vårt löpband kan säga mycket om vilken sko som är bäst för just dig. Du älskar kundmötet, lyfts av att tillhöra ett team som vill framåt samt uppmuntrar och lyfter dina kollegor. Specialistbutik med fullt fokus på Ishockey i fysisk butik och på nätet! Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik. Intersport andas sport och utmaningar, därför ser vi det som självklart att du som Säljare gör detsamma. Med hockeyutrustning från bland annat Bauer, CCM, Easton, Reebok och Warrior gör vi dig redo för isen. Ladda ner Tiendeo appen 2018 Tiendeo Web Marketing SL Palau de Mar, 08039 Barcelona. Giltig från till Intersport erbjudanden. Vi söker dig som vill bli ett med vårt team som verkligen sätter kunden i fokus genom att genuint brinna för god service och härliga sportupplevelser. Favorit, aviseringar från Tiendeo, jag vill få de senaste, intersport katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo.

Välkommen in att testa! Allt för att underlätta ditt köp efter dina behov. Välkommen in till oss, önskar vännerna på intersport! Vi letar efter just dig som vill bli vår nästa stjärna på hockeyavdelningen och tycker att kombinationen att jobba med både människor OCH sport vore ditt drömjobb.

Jönköpingsgatan 24 c, Edu jönköping semesterhus,