nya vänner i göteborg

bowling gaming vara ute i naturen event Västra Götalands län Göteborgs stad Ale Uppdaterad: 4 november Bli medlem för att skicka ett. Mina fritidsysslor består av att fotografera, spela dataspel, va ute i skog eller fjäll o vandra, har djur (hund o 2 katter resa, kolla på film. Därför kommer jag hit ;w; Jag skulle vilja lära känna någon som är lite mer lik mig, någon som är barnslig och gillar naturen och som inte är allt för besatt av sitt utseende, sociala medier och populärkultur. Är det någon som är intreserad som bor i växjö att äta mat elle ta en fika och sitta och prata med mej så hör av er till mej på mitt telefonnummer mvh sara jag ha inte fesbook men skicka gärna sms till mej. Annars är ålder ointressant för mig så länge vi delar målet att bygga muskler och inställning till träningen. Jag är en tjej som tänkt flytta från Torsby till Örebro någon gång. Om dagarna tecknar jag i mitt egna företag och studerar på gymnasienivå. Kik: zipzapzoomx snap: uncharted.93 Skåne län Blekinge län Hallands län Stockholms län Uppdaterad: 18 november Bli medlem för att skicka ett meddelande Hej är en kille på 18 år i skåne. Jag är en tjej som söker vänner (endast tjejer) i samma ålder (15-21). Själv är jag mycket intresserad av vetenskap och jag tycker om att läsa böcker, både skönlitteratur och vetenskaplig litteratur (kanske kan vi starta en bokcirkel i liten skala?) och jag tycker verkligen om att lära mig och förstå saker. Skicka ett meddelande om du är intresserad av att snacka eller träffas någonstans.

Aktivitetssidan - Hitta nya vänner idag
Hitta nya vänner
Träffa nya personer i, göteborg, badoo
Upptäck och träffa andra som delar
Hur skaffar man nya vänner som vuxen?

Tyvärr har jag alltid varit blyg och vägrat ta tag i diverse motgångar i livet själv, så mina föräldrar har hjälp mig. Alla är välkomna att skriva Kik karljansson78 träning promenader natur serier musik Stockholm Uppdaterad: 19 november Bli medlem för att skicka ett meddelande Hej! Man och 40plus kan tilläggas. Uppdaterad: 17 november Bli medlem för att skicka ett meddelande Kille på 14 år (tidig 04a) och bor i centrala Stockholm. Här kan du enkelt hitta nya vänner med samma intresse som du har. Jag är väldigt introvert, nördig och tänker på många olika saker! Sverige, isanils, bowling, norrköping, simpan28, black ops ps4, sverige. Kanske har du precis flyttat till en ny stad och vill lära känna nytt folk. Söker någon att snacka vardagliga saker med. Bli medlem för att skicka ett meddelande, tänk på att endast träffa främlingar på platser där det finns många andra människor. Nu är det så att jag och min sambo letar efter ett ställe att hyra, i Sthlm i andra hand.