nya lägenheter gamlestaden göteborg

nyroduktion i Göteborg innebär en unik möjlighet cykelkarta stockholms skärgård att få sätta sin egen prägel på ditt nya hem redan innan inflytt. Pendeltågsstationen som funnits sedan 2012 heter bara Gamlestaden. Varför inte anta utmaningen att anmäla dig till Göteborgsvarvet i maj? Från stans sida har det officiellt landat i att den ska heta Gamlestads torg, svarar Mattias Westblom. En ny bostad i Göteborg med lång historia. I nya Kortedala har vi skapat hem för familjer, 15 minuter med spårvagn från Göteborg. Bland slutsåld nyproduktion i Göteborg hittar du bland annat; Centrala lägenheter i bostadsrättsföreningarna Silverlöken och Pärllöken i Kvillebäcken, bara 6 minuter från centrala Göteborg.

Så ska nya Gamlestaden se ut Göteborgs-Posten - Göteborgnya lägenheter gamlestaden göteborgnya lägenheter gamlestaden göteborg

På Artillerigatan planerar vi 100 bostäder med säljstart 2016 och inflyttning 2018. Anmäl ditt intresse. Gamlestaden är den äldsta delen av det vi idag kallar Göteborg och har en stark egen identitet. Den senmedeltida staden Nya Lödöse, som var en av Göteborgs föregångare, har grävts fram vid Gamlestadens nya pendeltågsstation och är norra Europas största stadsarkeologiska undersökning.

Frisör linnegatan göteborg, Indisk restaurang göteborg centrum, Avstånd göteborg till kiel,

När du köper bostad i Göteborg blir du en del av en stad med framåtanda. I Kvillebäcken bor du nära både storstadspulsen och naturen. Det finns en vacker lindallé längs gatan och ett parkområde in mot landshövdingehusen. Vi började Svanenmärka våra enfamiljshus redan 2012, vilket bland annat innebär att vi använder energieffektiva och miljövänliga material. Gott om nöjen med din bostad i Göteborg. Vet du redan nu vad du är ute efter? Matttias Westblom påpekar att torgytan vid resecentrum kommer att bli ungefär av samma storlek som Harry Hjörnes plats inne i city (om än stockholms dramatiska högskola kurser med högre byggnader omkring) - På en plats av denna storlek kan människor urskilja och känna igen varandra! Om du köper nyproduktion i Göteborg blir du en del av en stad rik på landmärken, sevärdheter och spännande arkitektur.