jag är så uttråkad lyrics

en sån äcklig tur, ett osvikligt flyt. Men varje gång vi ses berättar du nåt positivt som hänt. Jag ba' é sån Hämtar heggen och bara beckar i parken? Du är ytlig och så självisk, men vem bryr sej väl om det. Förlåt att jag sträckte mig, men sängen var så tätbefolkad och din kudde såg så fri ut att ta plats. För sanningen den kryper bara fram när jag är full, hick! Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha, ha,. Men jag medger aldrig hur jag faktiskt känner.

Det sägs så flott att skönhet alltid kommer inifrån, ha! Att påstå nåt så korkat, ja, det känns som ett hån. Vers 1, dajanko, jag ba' é sån, cok soft men lite halish. Jättebebis, får kolik utan ari? Samma tills jag begraven och dör, jag ba' é sån. Grattis, då har du just lagt tassarna på en riktig sk(r)attkista fylld av sötchocker, fniss och igenkänning deluxe! Det finns så myckat jag behöver. Kan vara långsint om minnet tillåter. Brännhål på tröjan, äh, det är inte så farligt. Karlar och en massa klöver, avundsjuk, jag är så avundsjuk, man ska kunna dela och berätta allt som vänner. Men när jag vaknar nästa dag förnekar jag allt.

Hur ofta säga jag älskar dig
Sinan stockholms city lyrics
Hyra rum jag salong stockholm
Galenskaparna borås borås lyrics