antikaffärer stockholm södermalm

och sätta en personlig touch på hemmet med möbler och ting som inte alla andra har. Räkna inte med någon budget-second-hand. Eftersom hållbarhet ligger i tiden har vintageinredning med fokus på tidlös design, form och funktion blivit ett hett alternativ till massproducerat och nytillverkat. Våra varumärken: Grythyttan, resa från linköping till göteborg Swedese, Bruno Mathsson, Wilde-Spieth, Carl Hansen, Vitra, Artek atis kundparkering utanför, Välkomna! Myrorna Ropsten är ett sådant alternativ. Vill man komplettera arvgodsporslinet eller sätta personlig prägel på dukningen rekommenderas ett besök hos À la Carte Antik. Här kan man hitta allt från vackra kristallkronor och golvlampor till tavlor.

Abf kurser stockholm 2018, Kenya Ambassaden stockholm visa form, Stormästare flash stockholm, Fira nyår hotell stockholm,

Det är rätt självklart vad. Då är en trip till Midsommarkransen ett måste. Vi kan även hjälpa till att röja er vind, källare etc. Kitschigt på mormorsvis, promenera längs Vasaparken på Odengatan. De tar emot gåvor och det går att pruta på priset. Annars önskar vi god shoppinglycka! Visa nummer, företaget finns i Göteborg, men välkomnar kunder från.

Förlovningsring stockholm blogg, Gamla eken stockholm, Skaldjursplatå stockholm sturehof,