sevärdheter gävle barn

en fiskrestaurang med konferens- och festlokaler som ligger på gränsen mellan Gästrikland och Hälsingland. . Här spelades också tv-serien Wild Kids in för några år sedan.

Flyhov hällristningar » Det är inte så vanligt förekommande med hällristningar i Västergötland, men vid Flyhov någon kilometer från Husaby finns ett antal hällar med olika ristningar. Gävle och Gästrikland finns det massor att göra. Här finns något för alla.sevärdheter gävle barn

Det finns barnaktiviteter, aktiviteter i det fria och må-gott aktiviteter för de som bara vill känna välbefinnande.
Gävle (1 km) Leklandet Delfinen » Leklandet Delfinen är jättestort och innehåller olika typer av klätterställningar, rutschkanor, hängbroar och bollhav.

Läs mer om Clarion Hotel Winns sviter här. Bra läge, mysigt litet familjärt hotell. Karin, sverige, litet, mysigt och fint läge vid. Arbetarbladet har gått på jakt efter turister för att se varför de kommer till Gävle gävle vad de tycker om att göra att de är här. 1600 SEK per dubbelrum. Till Söderhamns Flygmuseum,. Golfanläggning i Gävle med två hålsbanor och en 9-hålsbana. Här hittar du familjenöjen som passar dig som ska fira semester med barn i närheten av Gävle Start; Resmål nöjen Att rida på tur i grupp. Var du än är hittar du spännande utflyktsmål. Här erbjuds lunch, a la carte-meny med såväl fisk som kötträtter.

De 10 bästa sevärdheterna i, gävle - TripAdvisor Sevärdheter i, gavle