amerikanska ambassaden stockholm mail

eller en förening. Hitta ett hotell nära den Amerikanska Ambassaden i Stockholm, om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Amerikas Förenta Stater och Amerikanska medborgare som bor i Sverige. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Amerikas Förenta Stater. Tidsbokning på ambassaden, numera kräver många Amerikanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök. Källa: Bolagsverket, verkliga huvudmän och bolagskontroll -. Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Amerikanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Sveriges Radio, Radiotorget och, tV-torget.

På den officiella webbplatsen för Amerikas Förenta Staters Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten. P 159m, parkering (EasyPark sveriges Radio, p 294m. E-post: För att nå en kundtjänstrepresentant via e-post, skriv till. Vad är felaktigt på sidan?

Öppettider apotek stockholm city
Tåg stockholm bergen norge

Totalt berörs omkring 800 000 företag och föreningar. Vänligen kontakta oss på om du har upplevt bedrägeri eller har blivit ombedd att betala några onödiga avgifter för att betala din MRV-avgift, schemalägga visumintervju eller skicka dokument till eller från den konsulära sektionen. Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information. Staten, landsting och kommuner samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande. Nyckeltal och resultat, amerikanska Ambassaden är en utländsk juridisk person. För att se till att du ansluter till rätt Skype-ID, klicka på ikonen nedan för att ringa ett samtal. Parkering (EasyPark radiotorget, p 383m, parkering (EasyPark tV-torget. Från denna sida kan du navigera till alla Amerikas Förenta Staters konsulat i Sverige. Chatt: Om du vill chatta med en kundtjänstrepresentant kan du klicka på bilden nedan.

Amerikanska ambassaden - Apply for a Visa Global Home Amerikanska Ambassaden Dag Hammarskj lds V g 31, Stockholm