helsingborg padelklubb

squash och tennis. Lördag 1/9 19:00- 22:00. Vi har nu den fantastiska möjligheten att erbjuda padelträning för vuxna genom två erfarna tränare. Mvh Ängelholm Padelklubb, se mer information under flik "Träning". I största möjliga mån försöker vi fortsätta med samma gruppindelning som tidigare. Vi har även tennisbanor på Gummarpsvägen 25 i Laröd.

Helsingborg padelklubb
helsingborg padelklubb

Öppet för alla klubbens medlemmar. Det finns enstaka rack att låna för de som önskar. Ta kontakt med önskad tränare för tider, upplägg och pris. Träningstillfällena kommer att förläggas på torsdagar mellan.00 till.00. Därefter gör vi gruppindelningar och lägger ut information med tider och grupper på mail samt vår hemsida och Facebook. Vi håller i träningar för både juniorer och seniorer, läs mer om detta under rubriken Träning/Erbjudande. Vi bedriver vår padel och squash verksamhet i hallen Helsingborgs Racketklubb i Ramlösa samt Squash i Helsingborg city. Önskar du att utveckla dina färdigheter inom någon av dessa sporter är du välkommen att kontakta oss. Klubben arrangerar stegtävlingar i padel och squash. Under fredagseftermiddagar arrangerar vi klubbkväll dit alla är välkomna, anmälan till dessa sker genom.

Medlemskap, som medlem får du vissa rabatter, möjligheten att tävla och delta i olika event samt en grundläggande försäkring hos Folksam. Välkomna till en klubbkväll med spel under lättsamma former! Anmälan sker gärna i grupper upp till fyra personer men är ni färre eller ensam sätter tränaren ihop relevanta grupper.

Båttider helsingborg helsingör
Unilever i helsingborg jobb