mathilda lundgren blogg

bilder är i varje fall fotade i måndags! Jag hann inte bocka av samtliga fyra punkter i måndags, men jag påbörjade i varje fall alla fyra. Annars går jag upp runt.30, men jag kände mig riktigt trött när klockan ringde. I början av veckan fick jag önskemål om att visa lite mer från mina vanliga dagar. Så himla bittert, vi raderar nämligen alltid malmö turning torso våra originalfiler från Acasts datorer. Då skriver jag alltid ner dom, även fast det som sagt kan gälla riktigt små saker. Det kommer upp i sin helhet imorgon!

Sen var det dags för mellanmål! Jag hade lyckligtvis en måndag hemma i verkstan och morgonen började med kaffe och den här smoothien från Coop. Efter mellanmålet skulle jag sätta mig för att klippa veckans podd, men märker att det blivit något fel med ljudfilen.

Mathilda, lundgren mathildalundgrens) Instagram photos and videosmathilda lundgren blogg

Charlotta lundgren göteborg
Adam lundgren blå ögon

Det kändes som att jag hade flera smågrejer i huvudet som inte gällde bloggen och grejer kring den. We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation, and ads. Jag har väl en fördom om att det man vill se i bloggar är något utöver det vanliga, men jag förstår å andra sidan att det kan vara kul att få en inblick i någon annans helt vanliga vardag. Sorry about that, vi vet tyvärr inte vad som hände! Jag tycker personligen att just mina egna behind the scenes-bilder/inlägg är riktigt tråkiga då jag (enligt mig själv) har en riktigt vanlig vardag. Den extra timmen gav ingen effekt till en början, kände mig riktigt seg!

Eva lundgren malmö
Daniel lundgren örebro
Britta lundgren kristinehamn