väpnat rån i hemmet stockholm

beväpnade och skall betraktas som farliga. De bröt sig in i kvinnans hus genom att slå sönder en fönsterruta. Vi kommer att ta dit nya hundpatruller, vi genomför brottsplats- och tekniska undersökningar och arbetar vidare på de uppslag vi fått under dagen. Personen anhölls sedan av åklagare misstänkt för rån men också drograttfylleri, narkotikabrott, grov malmö airsoft terräng olovlig körning och grov vårdslöshet i trafik och sitter nu häktad.

Ett uppslag vi jobbat efter är att de flytt över gränsen, men i nuläget vet vi inte om de gjort det. Larmet om rånet kom klockan.58 på sent på torsdagen. Ingen gripen ännu, ingen i trion är vid denna tidpunkt gripen. Tommy Lindh uppger att kvinnan utsatts för kraftigt våld.

Klubb stockholm öppet måndag
Tåg stockholm bergen norge

Hur arbetar ni vidare nu? Dessvärre kunde hon inte ge något signalement på bilen de försvann i eftersom hon var fortsatt bunden när gärningsmännen lämnade huset, säger Lindh. Lyxig Audi försvunnen, polisen har ännu inte fått tag på den andra rånaren som försvann i en bil som ligger i de högre prisklasserna. Polisen vill gärna ha tips från allmänheten om man gjort några iakttagelser före/ under/ efter själva händelsen. Rånare stoppades i Vårsta. Flyktbilen påträffad i Partille Centrum men inga scandic park stockholm utcheckning personer kvar på platsen. Läs också: Nytt bilrån på måndagskvällen, läs också: Brottsutsatta ska få bättre hjälp, enligt Mats Carlsson på Larmtjänst har antalet rån där rånarna kommer hem till folk ökat. En polispatrull fick efter larmet syn på bilarna och började följa efter. Man har slitit upp henne ur sängen, tvingat ut henne i köket och bundit henne där på ett synnerligen brutalt sätt. Enligt uppgifter till Mitt i Botkyrka Salem ska den rånade Tumbabon ha varit vaken när en sten kom infarande.

Flyg växjö stockholm lördag, Öppettider apotek stockholm city, Tidsskillnad mellan stockholm och los angeles, Flygtid stockholm växjö,