ribbåt stockholms skärgård

möhippan, svensexan eller bara som en thomas melin stockholms vattenskärning trevlig överaskning! Vi kommer att sjunga tillsammans och som pricken över "i" gör vi en skiva av sånginsatsen. Skicka förfrågan » Modell för en dag Du behöver inte vara modell för att komma till oss och göra en modellfotografering! Skicka förfrågan » Mille Productions Kom till oss på Mille Productions och spela in en egen skiva i en professionell studio i Göteborg. Glädje: Engagerade och erfarna medarbetare som sprider glädje.

Unna dig fart och fläkt! Genom att åka RIBbåt når du vacker natur i Stockholms skärgård inom 2h och kan därefter avnjuta en god middag eller picknick. Roslagsevent bedriver ribcharter i hela Stockholms norra skärgård med Norrtälje som utgångspunkt. Vi skapar både fartfyllda event med vår rib och.

Tälta med barn i stockholms skärgård
Hus uthyres stockholms län

Vi finns främst i Lund och Malmö, men periodvis även på andra orter i Öresunds- regionen eller där vi kanotuthyrning örebro hästhagen bjuds in som gästlärare. Varje deltagare spelar sin egen roll, har sina egna uppdrag och hemliga ledtrådar. Eller gör en rolig musikvideo av er inspelning. Skicka förfrågan » X3mevents Vi har allt för FÖretag, MÖhippa och svensexa. Om inte det skulle vara nog har vi också Stockholms mest påkostade Laserforce-arena integrerad med Stockholms i särk. Tillsammans med Er ordnar vi Ert företagsev. Skicka förfrågan » Egen CD Nu kan du eller någon du vill överraska bli stjärna för en stund. Krogbesök totat 4 tim 13 800 SEK. Vi är ditt spahotell som erbjuder en spa och relaxavdelning utöver det vanliga!