hemlösas hus helsingborg loppis

har idag skaffat ett Swish konto så att det nu är ännu enklare att skänka pengar till vår verksamhet direkt från mobilen. 16:45 Nu är det 70 anmälda, kom och köp. Röda stugor, vackra vyer och dans kring midsommarstången är den bild som ofta fyller den traditionella Sverigeboken. 14:36 Vilka goda smörgåstårtor.

Hemlösas hus helsingborg loppis
hemlösas hus helsingborg loppishemlösas hus helsingborg loppis

Vi tycker inte det är värdigt en stad som. Helsingborg och hoppas på att ni instämmer i detta. Vårt loppis på Troedsgatan är öppet LÖrdagar.00-14.00.

Igus personal med direktör Ralf Kabus i spetsen överlämnade en check till en glad Björn. Jag har länge saknat en bok som visar det Sverige som jag lever. Skrivet om, yngsjö IF Loppis 2018. 06:41 En jättemysig loppis med en massa spännande prylar. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Vid en ceremoni på Hemlösas Hus överlämnade de mammografi lund ansvariga hela överskottet för julens skånska musikafton med Skånsk Maffia m fl band på Salongen och The Tivoli. 14:40 Så var det dags för årets första megaloppis i Solnahallen Lördag den 4 Februari samt Söndag den 5 Februari - 2017 och som vanligt räknar vi med mycket Besökare, och om cirka 1 år firar vi 10 års Jubileum vilket kommer att firas med. Swish nr:, mer information om Swish: Swedbank, Wikipedia.

Vatten helsingborg hårdhet, Unilever i helsingborg jobb, Helsingborg årets miljökommun,