pubar i göteborg 18 årsgräns

Rubinen (Ruby Bar) Under sommarhalvåret kan ni spana över Avenyn på 7:e våningen från "Takbaren" på Hotell Scandic Rubinen. Inredningen präglas av väggarnas mörklackade träpanel, och golvet har kvar sina originalklinkers i rött och vitt. Avenyn och Linnegatan för att nämna några. Kungsportsavenyn 10 Sommar i Göteborg! I engelsk stil, utan krusiduller, drivs denna kvarterspub. Hvitfeldtsplatsen 6 Nefertiti Johns Scott (Pub) John Scott finns på flertalet platser i Göteborg.

Göteborg manowar
Veterinär göteborg katt
412 58 göteborg
Sverige göteborg grafisk formgivare

I de anrika huset Henriksberg finns det mat och dryck och dans. Andra Långgatan 12, Linné, trots att denna gastropubkedja finns utspridd i hela landet, är varje ställe unikt och inrett med autentiska loppisdetaljer hämtade från England. Klubben ligger i källaren till den nedlagda skolan Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen. Ölprovning Året om (ca 2 tim) - Ålder fr 20 år Lär du dig mer om öl, en av världens mest populära drycker. Är man whiskyintresserad, kan man testa sig igenom en lång radda irländska, amerikanska, skotska och inhemska sorter. Beställ en pint från någon av de 17 olika kranarna eller välj något från den gedigna whiskymenyn. Denna ölhallsliknande restaurang och pub kan stoltsera med stans största utbud av tjeckisk öl, både på flaska och kran. På dagtid är det en härlig uteservering som vetter in mot Trädgårdsföreningen och dess vackra grönska och fontäner. Här kan ni även testa drinken "Merry Gold" som bla består av ekologiska ätbara blommor. Nordhemsgatan 19A, Linné Som enda holländska ställe i Göteborg, som dessutom importerar sin egen öl, kan man här skryta med det största utbudet av holländska och belgiska humledrycker. Magasingatan 5 2112 Puta Madre (Restaurang/Bar) Här kan ni välja en massa olika drinkar från deras gedigna lista! Pris, funktioner Öppet nu, bra för stora grupper, spritdrycker, vin och.pubar i göteborg 18 årsgräns

Fredagar och lördagar 22-03 Ålder: 18, på Bryggeriet dansar du till svenska och utländska hits från 70-talet till i dag, ihop med rock och de bästa schlagerlåtarna. Sjung med i refrängerna, spana på grannen och skåla med vännerna kör så det ryker, det är långt kvar till måndag! I Göteborg har ni några trevliga pubar och några dansställen att välja mellan.

Hyrbil från göteborg till stockholm, Göteborg tåg Köpenhamn, Filmfestivalen göteborg 2018 barn,