tur och retur malmö-köpenhamn skånetrafiken pris

har 4-6 avgångar (142 SEK* för vuxna) i timmen med en restid på 32-37 minuter. Turen över tar cirka 20 minuter. Inför tillbakaresan kan du, förutom i Skånetrafikens och SJs utplacerade biljettautomater, även köpa din tågbiljett på DSBs biljettkontor som ligger i Terminal 3 precis före rullbanden som leder ner till tågstationen. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 415 SEK) kostar resan över bron 225 SEK för en enkel resa.

Som vuxen får du ta med dig två barn under 7 år gratis. Barnbiljett finns från. Tänk på att åldersgränsen för barn är lägre vid resor till och från Danmark. Vid resor till och från Danmark gäller barnbiljett tills du fyller.

tur och retur malmö-köpenhamn skånetrafiken pris

För återresan så hudmottagning stockholm södersjukhuset finns en särskild taxikö precis utanför Terminal 3 som är reserverad för taxi till Sverige. Planerar du att resa tur och retur över bron minst en gång per år så lönar det sig därför att lösa ett så kallat BroPass (415 SEK* per år) som ger ett kraftigt rabatterat pris per överfart. Jag förstår, välj språk, left Column planner. I samband med helgdagar är det en bra idé att reservera plats. Här är några förslag.