inramning tavlor uppsala

ateljé. Glaset är antireflexbehandlat, i vissa vinklar syns inte glaset alls. Med över 500 ramprover och 200 passepartouter från fem olika tillverkare kan vi erbjuda en inramning som passar just din tavla. Ateljé A-ramar kan se tillbaka på en 15-årig framgångsrik verksamhet inom inramning och bildhantering. Vi hjälper dig att göra tavlor och inramningar av dina egna bilder vare sig du väljer att ladda upp dem eller skicka in dem till oss. Eftersom vi har hållit på med inramningar sedan 1967 har vi lärt oss vad våra kunder behöver och vill. Skulle vi upptäcka att konstverket är skadat på något sätt hänvisar vi dig gärna till en konservator. Plastad ståltråd är ett bra val för att undvika missfärgning av väggen.

När du lämnar in din tavla för inramning i Uppsala är det viktigt att den blir hanterad på bästa sätt.
Vi är certifierade konstinramare vilket innebär att vi har bred kunskap om olika typer av papper och hur.
Att köpa tavlor online är busenkelt.
Surfa runt och titta på våra bilder och tavlor, klicka in dig på någon bild i din smak, välj storlek/material och så betala genom din varukorg.

Uppsala stift biskopsvalet
Klippoteket uppsala kvarnen

Inramning av föremål, det är inte bara konstverk i klassisk mening som vi ramar. Där kan du bläddra runt bland tavlor, konsttryck, begränsade utgåvor, affischer och mycket mer, allt noga kategoriserat i olika stilar, konstnärer och teman för att du enkelt ska hitta just det du söker. Vi vet att i framtiden kommer inramningar endast att ske med Art Glas. Vidare finns det finns även specialglas som är framtagna för att skydda mot UV-strålning som är bra när man ska rama in en tavla. Kontakta oss redan idag om du har några frågor. Ladda upp, ladda upp din egen bild för digital utskrift och inramning.

Tavlor Konst, Köp tavlor och konst på nätetinramning tavlor uppsala

Uppsala internationalisering modell förklaras
Cooltainer uppsala