tråda stockholm

har jag vilat på lagrarna och inte gjort mycket mer än den dagliga promenaden. 16/. En del är fortfarande förvillande lika vargar. Det bor tusentals personer i min stora bostadsrättsförening och jag känner tyvärr inte en enda av dem. Jag har även förärats två Amaryllis i vackra krukor och den från Berit i Örebro har slagit ut sina röda vackra klockor. Det var dessutom vernissage på Vårsalongen och det år på sitt sätt också ett värtecken.

Den blev en hit när Ove Törnquist sjöng in den. Jag brukar ordna olika sinnrika bevattningsanordningar när jag reser bort, men i år tyckte jag att det blev för besvärligt så jag nöjde mig med riklig bevattning. Vi har dessutom levat i fred i över 100 år och våra barn behöver inte ens göra värnplikten längre om de inte vill själva. Jag däremot är glad överr de bokliga kunskaper jag inhämtat i skolan. Allhelgonadag är det den första november och då skall vi tänka på våra hädangångna och tända ljus på deras gravar Det är ingen svensk sedvänja utan den har vi tagit efter från amerikanarna. Det blev en intressant vandring och vi gladdes över att se att det var stora variationern i byggnadskonst. Dagens blåsväder kanske drar omkull ett och annat murket träd i skogen och virvlar omkring höstlöven men det lugnar snart ner sig. . Jag läser också att Prins Eugens Waldemarsudde har blivit utnämt till Årets museum och det gläder mig. .

Begagnade butiker stockholm
Billig hundfrisör stockholm