kattpensionat uppsala

Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk. Detta brukar även katter som aldrig haft kattlucka klara inom några timmar. Jag bor på Katthemmet, men jag önskar mig ett alldeles eget hem att flytta till. Ordningsregler på kattpensionatet, om oss och bokning. Boxarna har full takhöjd och de flesta har fönster. Mat 2 hundar 450 kr/dygn, inkl. Vi kallar det för delat boende och brukar använda det till de katter som tycker att det är spännande att träffa andra katter. Från och med 1/1 2018 höjs fadderavgiften från 500 kr till 600 kr per.

För de som kan tänka sig att låta sin katt dela boende med andra snälla katter, så finns möjligheten till det till ett reducerat pris. Vi håller med mat, men du är naturligtvis välkommen att ta med kattens egen mat om du vill eller om katten följer en specialkost, annars har vi många olika sorters mat att erbjuda på vårt kattpensionat. Betala enkelt via Swish! I boxen finns även stol med dyna, ligghyllor, klösbräda och kattlåda. .

Trafikinformation uppsalavägen, Lf korg vs uppsala korg, Buss bromma flygplats uppsala, Enskede hydraulik uppsala,

Uppsala Katthem finns även på Facebook Du är mycket välkommen att besöka oss även där! Vi utför medicinering kostnadsfritt. Kalendern kostar 100 kronor och intäkterna hjälper oss att hjälpa fler katter. På Isåkers kattpensionat bor varje katt i en hemtrevlig box avskild från andra katter. Kalendern går att köpa i butiker runtom i Uppsala, men du kan också beställa den via shopen eller mejla din beställning till.

Senaste nyheterna från Uppsala Katthem, fadderavgiften. Föreningen Samvetet - hjälper hemlösa katter till ett bättre liv, pg, swish.

Matsedel uppsala kommun, Hågavägen 258 uppsala, Thermo fisher scientific i uppsala jobb,