helsingborg-helsingör, rödby puttgarden pris

för Göteborgare eller för dig som har norra Jylland som slutmål. Från hotellet är det cirka 1 timmes bilresa till Rödby med möjlighet att ta färjan över till Puttgarden i Tyskland för shopping eller fortsätta resan till Tyskland. Priser Öresundsbron och priser Stora Bältbron. BroBizz för Öresundsbron kan användas på Storabältbron och på några av färjelinjerna.

Restid natt: 14 timmar boka Broavgift Öresundsbron och Stora Bältbron Sedan Öresundsbron färdigställdes kan vi svenskar numera komma ner i Europa utan att behöva köra ombord bilen på en färja. Boka dina biljetter här, boka dina biljetter här, hemresa. Bil med släp där totallängden understiger 6 meter betalar samma pris som personbil utan släp.

Resan mellan Helsingborg och Hamburg är 35 mil och tar 4 timmar och 40 minuter att köra inklusive färjor. Helsingborg/Helsingör (färja) Köpenhamn Stora Bältbron Kolding Hamburg: 515. Kombibiljett Helsingborg-Helsingör Gedser-Rostock, precis som för föregående färjelinje lämpar sig denna kombibiljett mycket bra för dig som ska passera Danmark. Obekräftat slutdatum, få nöjesrabatter när du reser med Scandlines. Rabatt på inträde på massor av attraktioner så som nöjesfält, äventyrsland och muséer när du reser med Scandlines. Men för familjen som ska semestra i Danmark och för första gången åka över till Köpenhamn kan frågan om var köpa bropass vara nästan den största knuten att lösa inför resan. Hitta den färja som passar dig bäst och boka biljetter i förväg för att garantera en smidig resa utan onödiga väntetider och orosmoment. Bil med släp/husvagn där totallängden understiger 6 meter betalar samma pris som personbil utan släp. Möns GK är en lätt kuperad öppen bana med en del vatten. Överfarten med denna färja till Danmark varar i 20 minuter, så det är ingen risk att man får det långtråkigt. Helsingborg Malmö Öre-sundsbron Rödby/Puttgarden (färja) Hamburg: 412.helsingborg-helsingör, rödby puttgarden pris

Adress: Knutpunkten 43, S-252 78 Helsingborg. Så här långt måste du köra för att ta dig till tyska Hamburg om du väljer något av alternativen över Öresund. Scandlines - färjor till Danmark och Tyskland.