tågtider från lund till malmö

inte begär ersättning för annan transport vid försening har du rätt till prisavdrag med: 50 av biljettpriset, om förseningen uppgår till mer än 20 minuter 75 av biljettpriset, om förseningen uppgår till mer än 40 minuter 100 av biljettpriset om förseningen uppgår till. En förutsättning för rätt till ersättning är att det var skäligt att välja den transport eller de transporter som använts.

Avgående tåg från Lund.
Hjärup Malmö Triangeln Ystad Simrishamn.
Tågtider av Erik Eng jämför ständigt trafikinformation direkt från Trafikverket ansvarar inte för att informationen från ursprungskällan är korrekt.

Är bussen försenad med mer än 20 minuter eller om det finns skälig anledning att anta försening med mer än 20 minuter mot de tider som anges i tidtabellen, har du rätt till ersättning för annan transport. Besök våra vänner för flygbiljetter här. Bagagets placering under resan, av säkerhetsskäl får inget bagage placeras hål i huvudet bok i bussens mittgång eller vid några utgångar. Om du inte har hunnit köpa en bussbiljett ersätts du för skäliga kostnader för annan transport minus avdrag för kostnaden motsvarande en enkel vuxenbiljett. Välj var du vill resa till bel, förslag: station, right Column, besök en julmarknad och kom i julstämning. 1, lund (Sverige), köpenhamn (Danmark för att resa med tåg från Sverige till Danmark kan du köpa dina biljetter via en av våra bokningslänkar.

Outnyttjade biljetter köpta i kassan, ombord på bussen, hos en återförsäljare eller i en automat återlöses inom giltighetstiden mot en administrativ avgift på 20 av biljettpriset. Ta med kompisarna eller familjen på en resa till Skåne, eller v arför inte kombinera Skånebesöket med en tur till Köpenhamn?