trafikinformation göteborg eu toppmöte

LÄS MER: Polisens uppmaning: Ta ledigt från jobbet under EU-mötet. Hur blir det på fredagseftermiddagen eniro uppsala karta när mötesdeltagarna ska ut mot Landvetter igen? Hisingen Trafik: Under fredagen är all trafik på Östra Eriksbergsgatan avstängd i båda riktningarna mellan Säterigatan och Kvarnpirsgatan. Men i ett scenario där vi behöver vara lika många som vi var i lördags för att klara ordningen på stan kommer det ändå vara så att de andra klossarna blir större, säger Erik Nord. Så varför den här gigantiska polisinsatsen?

Mitt råd är att undvika att vara i trafiken runt Göteborg under torsdag eftermiddag och hela fredagen, säger Erik Nord. Trafiken kommer att tillfälligt stängas av i samband med att polisen eskorterar EU-toppmötets delegationer till boende och möte under vistelsen i Göteborg. Såväl bil- som kollektivtrafik kommer att påverkas. Vi får räkna på skarpaste läge för vår del. Storbritanniens premiärminister Theresa May är inbjuden. Kaosscener i Hamburg, polisen samarbetar med Säpo och för att förebygga att liknande scener ska utspela sig i Göteborg har tysk polis varit och träffat Erik Nord för att vittna om sina erfarenheter av G20-mötet i somras där hundratals poliser skadades och delar av Hamburg.

Så påverkas du i trafiken av EU-toppmötet EU-toppmöte påverkar trafiken i Göteborg - Trafikverket FAQ: Så påverkar EU-toppmötet trafiken i Göteborg EU-toppmötet 17 november påverkar trafiksituationen Så påverkas trafiken i Göteborg av EU-toppmötet 2017