helsingborgs djursjukhus rehab

kan få en förbättrad livskvalitet med hjälp av sjukgymnastik. Vattenlöpband, att låta hunden gå eller springa på ett vattenlöpband är en fantastisk träningsform som passar många, eftersom man enkelt kan styra grad av belastning och påfrestning. Vi erbjuder allt från intensivvård av akut sjuka patienter till friskvård och vaccination av ditt djur. Som kund i Evidensias kundklubb får du exklusiva erbjudanden! Det kommer göra det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.

Tidbokning vardagar.00 -.00 Öppettider vardagar.00 -.30, jour tel., vårt bankgironummer. Dhs Hjalpmedelsbutik, kurirgatan1, Helsingborg, 25453, Sweden, medical Health, Media/News Company.27. Vibrationerna kan, beroende på frekvens, både mjuka upp spända muskler och inrikta sig på muskeluppbyggnad. Vårt fokus är omsorg och omtanke för varje djur och varje situation. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Till onlinebokningen, drop-in-vaccination, varje vardag.00-18.00 har vi drop in för vaccination. Ditt djur kan även vara i behov av rehabilitering om den har besvär från sina leder, muskler, skelett eller har en neurologisk skada. Ljusbehandling använder vi både vid akuta skador, postoperativ vård och kroniska ledproblem för att minska svullnad, inflammation och smärta.

Sommarlov helsingborgs kommun

Vi är öppet dygnet runt och med våra moderna faciliteter samt många kompetenser under samma tak säkrar vi en hög kunskapsnivå och därmed den bästa trygghet för ditt djur. Vår position inom svensk djursjukvård gör att många av våra patienter kommer långväga för att få hjälp. Stabiliserande muskulatur är ju speciellt viktigt vid led- och ryggproblematik. Massage Service, Medical Health 1 km, massage Friskvårdsteamet, rundgången 28, Helsingborg, 254 52, Sweden. Vi finns närhelst du behöver oss dygnet runt och året runt! Vad vi väljer beror på djurets behov, hur den är som individ och vad som passar ägaren. Vår gemensamma målsättning och högsta prioritet är att ge ditt djur den bästa behandling och omsorg. Genom att ändra vattennivån och hastigheten på bandet ändrar man lätt förutsättningarna. Akutmottagning, för akuta fall svarar ett team bestående av jourhavande veterinär samt djursjukvårdare som finns på plats alla dagar i veckan, kvällar som nätter. Balans stabilitetsträning, att träna upp balans och stabilitet är en viktig del av rehabiliteringen, framför allt vid ligamentskador, dysplasier och andra ledproblem. Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. Efter en skada eller ortopediskt ingrepp är syftet med rehabilitering att förkorta läkningstiden och förbättra operationsresultatet, så att bästa möjliga funktion återkommer så snart som möjligt.