spela pingis bar stockholm

hemsida, och boka. Det visade sig att vi behövde en större lokal. Så ta chansen och utmana vännerna i Kung, rundpingis eller andra kul pingisvarianter i en unik pingismiljö! Och vi erbjuder långt mer än sportdryck och banan när ni behöver ladda om mellan varven. I en lokal tillräckligt stor att rymma tio bord.

Pris och bokning, boka genom att klicka på Boka aktivitet nedan. Är det värt det? Det låter lite besvärligt. Pingis, ping pong, bordtennis, oavsett vad du kallar det bör du ta dig till Tolv, för här kan vi erbjuda fullstora pingisbord i toppskick som passar för alla pingisvarianter från rundpingis till kung.

Victoria bar berlin facebook, Waterfront stockholm brunch, Sälja dragspel stockholm, Spårvagn stockholm historia,

Ett fullsize-bord kostar 150 kronor för 30 minuter, men då ingår racketar och bollar. You need JavaScript enabled to view. . Och så har vi ett bord som går att boka till rundpingis samt turneringar, säger initiativtagaren Jamie Lindqvist. Jag måste helt enkelt veta vilka som är där. Söder känns som helt rätt ställe. Tänk bara på att åldersgränsen är. På pingisbaren finns bollar och racketar att låna. Du kan beställa något att dricka i baren, men även äta.

Hundpensionat stockholm
Ikea stockholm matta blocket