norra bulltoftavägen 8 malmö

upprätthålla och tillämpa våra användarvillkor och leveransvillkor. För ytterligare information om personuppgiftshantering eller om du har frågor, är du välkommen att kontakta oss på: Objektvision AB, larmgatan 14, 1 tr 392 32 Kalmar, vx: 46 (0). Så här kontaktar du oss. Arbetsuppgifter, i din roll som Stödpedagog sm bågskytte uppsala ger du stöd och service till de boende. Som kund menas både dig som användare och som annonsör. Emailadress: Denna privacy policy gäller från och med. Den IP-adress, typ av enhet, operativsystem och webbläsartyp som används för besöket. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde eller snarast enligt överenskommelse.

Du arbetar systematiskt med social dokumentation. Information som kan lämnas. Du arbetar utifrån Empowerment, Salutogent och Återhämtningsinriktat perspektiv och har en vilja och förmåga att ta till dig kunskap inom dessa områden. Du är kund hos Objektvision så länge du har ett aktivt konto.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till. Allmänt, objektvision AB respekterar din integritet och rätten att ha kontroll över dina personuppgifter. Du samarbetar med dina kollegor och andra aktörer samt arbetar med brukarna utifrån deras genomförandeplaner och handlingsplaner som du utformar tillsammans med brukarna. Du har ett respektfullt bemötande med god empatiskt förmåga. Då lagras informationen om din användning och vilka sidor som besöks. Norra Bulltoftavägen 18A 212 43 Malmö. Om du anser att dina rättigheter inte respekteras av oss får du gärna kontakta Objektvision eller så kan du höra av dig till datainspektionen. Sektionschef Avdelning Vuxna Susanne Steffensson, sektionschef Inger Hansson, sektionschef Ulrika Lindh. För systemadministration och för att ta fram statistiska data om våra användares beteende och mönster men detta identifierar ingen enskild person utan sker på aggregerad nivå. Hur vi använder insamlad information, objektvision behandlar personuppgifter i huvudsak för de ändamål som anges nedan samt för de eventuella ytterligare ändamål som anges vid insamlingstidpunkten: För att fullgöra beställningar av tjänster via en av de plattformar som erbjuds av Objektvision. Du kan även närsomhelst begära att dina uppgifter raderas eller att dess användning begränsas genom att kontakta oss (för kontaktvägar se rubriken Så kontaktar du oss). Du arbetar med att skapa relationer, lära känna och förstå behov och önskemål samt att motivera, handleda och vara behjälplig i olika vardagssituationer.

norra bulltoftavägen 8 malmö