göteborgskravallerna fakta

att många skribenter är välutbildade och kunniga människor. Maskerat deltagande i kravaller blir alltså olagligt. Presskontakten är den användare som får frågor av pressen och media om Wikipedia, respektive skickar pressmeddelanden när det händer något särskilt. Org, en server som den tyska stödföreningen betalade, men som finns i Nederländerna. För närvarande finns det drygt 440 bra och utmärkta artiklar på flyg mariehamn stockholm tidtabell svenskspråkiga Wikipedia. Hur ska vi göra för att lösa det här problemet? Uppslagsorden på Wikipedia är sammanlänkade på i stort sett två sätt: det går att klicka sig från artikel till artikel med hjälp av de länkar som är blåa. Det är framför allt listan i mitten av sidan som är intressant. Några av de mest använda externa verktygen ligger på Toolserver. Var god modifiera inte diskussionen.

Wikimedia Commons Alla ovanstående projekt är språkbaserade och redigeras alltså parallellt av talare av de olika språken. Det finns tre olika kvalitetsnivåer: rekommenderade artiklar, bra artiklar och utmärkta artiklar. Statistikens tillförlitlighet är därmed långt ifrån säkerställd, men Alexa är ändå det mest använda av alla sätt att mäta vilka webbplatser som är störst. Den svenskspråkiga versionen startade 2004 och har inte fått samma genomslag som svenskspråkiga Wikipedia. Det är dock inte bara nya artiklar som raderas. Bara hälften av alla registrerade användare har fler än tre redigeringar. Tittar man på andra konflikter, Sverigedemokraterna och Afa sidan ser man vad det egentligen handlar. Administratörerna kan också blockera särskilt bråkiga användare från att redigera på Wikipedia. Användarna i fråga bör åtminstone för en tid förbjudas att skriva på den diskussionssidan, eftersom detta trådning ansikte helsingborg uppenbarligen inte leder någon vart.

Nybörjare som inte vet om denna policy försöker ständigt stoppa in sådant och vana användare tillbringar mycket tid åt att ta bort det igen. Wikipedia är enbart ett uppslagsverk.