niu uppsala orientering

hos några som tyckte att kloten var tunga. Några hade hoppat över frukosten (Ajabaja!) och försökte återställa det med en äppelkaka med vaniljsås och popcorn. Man märkte direkt vilka som var på hugget och provade både skor och klot innan några ens hade kommit in i bowlinghallen. De har förstått att detta är viktigt för oss. De är hårda med reglerna. Denna varning går hem till föräldrar och till oss som ansvariga tränare. Linnea Samuelsson 110, jonathan Uller 107, linus Mood 105, lina Svärd 96, axel Lejon Thorell 107, alice Marmelid 96, manne Hammarberg 103. I ledarklassen så lämnade Conny återbud för jobbresa eller var det kanske ett flyktbeteende?!? Gren 2 i KM- bowling, igår var det dags för gren 2. Förra veckan Discgolf och idag var det dags för Bowling.niu uppsala orientering

Två orienteringsdagar för andra skolor. Uppsala och även hjälpt till vid ett arrangemang av militärmästerskap i orientering. Uppdaterad: 12:56 Målgruppen är RIG/.

Nej det som gällde för de tre delsegrarna; Agnes, Melker och Gunilla var ordentliga frukostar; en rejäl portion havregrynsgröt eller yoghurt med ordentlig musli. Det gav inget bra resultat. Har man inte skött städning i de gemensamma utrymmena så får man en anmärkning. Inte heller det hjälpte. På Uppsala olgy så bor just nu 24 av 33 stycken på Kantorn. Med vår värdegrund så är detta en självklarhet och då är det extra kul att ni/vi får beröm. Även en lugn helg med vila, målmedveten träning eller orienteringslopp i Dalarna var ett vinnande koncept.

Orientering ) och studier i kombination, vid något av alla program vid Sundsvalls gymnasium. Kombinationen elitidrott och utbildning är ett viktigt fundament i den svenska idrottsmodellen. Nationellt idrottslig utbildning (. NIU ) ger elitidrottare möjlighet och inspiration att göra en fullgod satsning mot nationell elit. NIU Orientering, sundsvalls gymnasium shared a link.

Sl uppsala älvsjö stationer, Foodora uppsala kontakt, Poolia uppsala,