kyrkans själavårdscentrum lund

vill samtala med någon på din hemort kan du ta kontakt med din församling. Det vi kan göra är att bemöta alla uttryck för generalisering av människor. Samtal eller själavård, att bli lyssnad till och att få ge uttryck för sina tankar kan vara till stor hjälp. Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information. Här erbjuds samtal, stöd i krissituationer och gudstjänst. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Samtidigt lever vi i en tid då det sker handlingar av terror riktade mot olika grupper av människor och vi undrar oroligt om vi själva drabbas nästa gång.kyrkans själavårdscentrum lund

I Lunds stift finns i dag 166 församlingar. Biskopen i Lunds stift är Johan Tyrberg. Stiftskonsulent för barn och unga med särskilt fokus på Svenska Kyrkans Unga. 22350 lund Postadress: Box 32, 22100 lund. Själavårdscentrum, Ekeliden, kyrkogatan 4 i Lund, Telefon med Ruttvägledning.

När händelser som denna, och som tidigare brandattentat i Lund, inträffar försöker en del utnyttja tillfället att hitta skyldiga i olika grupper och sammanhang. Till din församling kan du också vända dig med frågor om kristen tro, aktuell verksamhet, eller annat som rör Svenska kyrkan. Samtalet sker ofta i ett speciellt rum med kristna symboler och under absolut tystnadsplikt. Ett själavårdande samtal skiljer sig från ett vanligt samtal genom att det också handlar om Gud och andlighet. Uppmana istället till att prata mer med personer man inte känner i stället för att tala om dem.