psykiatrisk jourmottagning uppsala

så kommer du att få visa upp din legitimation och ditt frikort om du har ett sådant. I vissa fall kan det även behövas en operation. Vi har öppet dygnet runt, året. Du kan även besöka deras webbplats för mer information om kropp, hälsa och sjukdom. Ibland kan det räcka med besöket hos oss, men vi kan också hjälpa dig med information och hänvisning till andra mottagningar som kan ge dig mer hjälp. Barnakuten, ingång 95/96 Akademiska sjukhuset, för barn och ungdomar som råkat ut för en olycka eller akut sjukdom. Giftinformationscentralen (öppnas i nytt fönster sjukvårdsrådgivning 1177 Vårdguiden, rådgivning dygnet runt, ring 1177. Jourmottagningar på primärvårdsnivå, jourmottagning, Enköpings husläkarcentrum 1177 för rådgivning och tidsbokning, jourmottagning, Tierps vårdcentral. Ofta har män tydligare symtom i form av kraftigt ihållande bröstsmärta eller tryck över bröstet. Att söka akut vård, vid mycket akuta tillstånd bör du ringa en ambulans.

Exempelvis kan detta ges till patienter med lättare depression/ångest som bedöms vara krisrelaterad eller på annat sätt tillfälligt. Vid inläggning görs även en vårdgradering som anger behov av övervakning, tillsyn, rörelsefrihet.

Örebro läns landsting 2 av 9 5 Rapporten har faktagranskats av de som intervjuats Underlag för granskningen Som underlag för granskningen har. Visa nummer, södra Kungsgatan GÄVLE, karta och vägbeskrivning 2, välkommen till Intense Rehab som arbetar med socialt arbete på uppdrag av främst socialtjänsten men även av psykiatrin och andra aktörer. Ortopedakut, hit är du välkommen om du råkar ut för enklare benbrott, till exempel skadar en hand- eller fotled. . Detta vidarebefordras till jourläkare som vid behov gör. All personal får efter introduktion skriva på att man har läst och förstått dokumenten Riktlinjer för Psykiatrisk jourverksamhet samt Rutin för behandling av suicidnära patienter. 86230 sommarlov helsingborgs kommun - Tandläkarverksamhet 86905 - Fysioterapeutisk verksamhet.d. Revisionell bedömning Revisionsfrågan för denna granskning har varit: Bedrivs landstingets vård, behandling och bemötande av psykiskt sjuka vid Psykiatriska jourmottagningen med en tillräcklig patientsäkerhet?

Psykiatrisk vård för vuxna - 1177 Vårdguiden - sjukdomarpsykiatrisk jourmottagning uppsala