moske västerås

Stad: inga kategorier hittades, inga resultat. Överrapporteringen om högerextremismen slutligen, menar många har sin orsak i en agenda hos media som egentligen har allmänna socialkonservativa och nationalistiska strömningar som måltavla. Det är av det skälet enligt Lindström betydligt lättare att hålla koll på de vänster- och högerextrema miljöerna än på de muslimska. Lindström uttrycker till VLT ett stort missnöje med den bristfälliga koll han anser att Säpo och andra ansvariga har på de här elementen och grupperingarna. Han beskriver moskén i Pettersberg som ett stort orosmoln. Islamismen är väsentligt mer utbredd och utgör ett avsevärt större hot, förklarar Lindström.

Landskrona (Ödmansgatan 14 Landskrona) Hyltebruk (Landerydsvägen 9 Hyltebruk) Skövde (Timmervägen 33 Skövde) Trollhättan (Lantmannavägen 20 Trollhättan) Halmstad (Fredsgatan 15 Halmstad) Kalmar (Storgatan 27 Kalmar) Karlskrona (Kungsmarksvägen Karlskrona) Luleå (Krongårdsringen 2 Luleå) Härnösand (Magasingatan 5 Härnösand) Sundsvall (Nybrogatan 37 Sundsvall) Södertälje (Erikshällsgatan 40 Södertälje) Jordbro (Vallavägen. Polisen i Västerås är oroad över utvecklingen och den brottslighet som de radikala grupperingarna ägnar sig åt för att förmå alla boende att följa islams lagar och regler. Något bygglov har dock ännu inte beviljats. Denna inströmning av pengar har regering och riksdag, på bland annat direkt fråga från Sverigedemokraterna, deklarerat att man inte är beredd att göra något.

Moske västerås
moske västerås

Pengar från utlandet, det räcker dock inte att de svenska myndigheterna stryper bidragen till de radikala muslimska rörelserna. Lindström säger att polisen i Västerås med näbbar och klor arbetar för att någon sådan moské med salafistisk inriktning inte ska se dagens ljus. Etnisk rensning av kristna och otrogna. Vi arbetar även för att tillgodose medlemmarnas behov och för att Islam skall vara en självklar del av Sverige. De få svenska kvinnor som bor kvar i området och klär sig svenskt blir kallade för svennehora och om en sådan arbetar som kassörska anser de rättrogna muslimska aktivisterna att man har rätt att ta varor utan att betala eftersom man enligt islam inte får. Budskapet är här bor bara muslimer, vi ska ta över. Enligt Lindström handlar det om rent militanta grupper, familjer och klaner.

Lediga jobb västerås ekonomi, Västerås roller derby, Västerås bibliotek,