avstånd göteborg till kiel

og tilbake til Tyskland, hver dag hele året. När du är mätt och belåten kanske det är dags för ett besök i butiken ombord.

Några dagar innan avresa insåg vi att vi troligtvis skulle hamna på samma båt, och efter bara några minuter ombord stötte vi ihop vid bubblet. Recension: Göteborg-Kiel Betygsatt av: Fä Betyg: 5 Avstånd mellan Göteborg och Kiel Hur långt är det mellan Göteborg och Kiel? Ferger på ruten, stena Germanica, perfekte avgangstider når du skal på bilferie i Europa. Ombord på Stena Line stena Germanica ) mellan, göteborg och Kiel kan du sova gott i sköna hytter. Det sista vi såg innan vi gick och la oss var Stora Bältbron, som vi passerade under. Mer om Kiel Bordershop läser du här. Det kan därför vara mycket intressant att besöka flera olika stadsdelar i Göteborg, för att se skillnaderna dem emellan tydligare.

Avstånd göteborg till kiel
avstånd göteborg till kiel

Bra att veta om färjerutten Göteborg Kiel. Man kan resa mellan Göteborg Kiel varje dag, men det finns bara en avgång per dag, så man har inte lika många valmöjligheter när det gäller avgångarna som när det gäller en del andra färjerutter. Etterpå er det bare å slappe av med forfriskninger fra baren. Vi valde restaurangens färdiga tre rätters-meny, med Skagenröra på kavring, oxfilé eller torsk, och pannacotta. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra annonserings- och analyspartners. Avståndet i en rak linje (linjär 393.59. Hur många kilometer är det från Kiel efter? Stena Scandinavica, perfekte avgangstider når du skal på bilferie! 550 000 invånare, och eftersom staden har en lång historia, finns det många intressanta historiska sevärdheter både i själva staden och i dess omgivningar. Linjens fartyg, stena Germanica, stena Scandinavica, restauranger, butik och gratis wi-fi. Frukost ombord, när man bokar panorama-hytt eller svit ingår frukost i priset.