cafe birger helsingborg öppettider

stött på tidigare. Just nu Stängt, mÅndag, tisdag, onsdag, torsdag. Massor av bra musik ikväll på Kryptan! Lägger två bilder i kommentarerna, see More. Kl.15-18.00 åk 2 och uppåt deltagaravg. Stort tack för mölnlycke göteborg avstånd er stora insats! Är du intresserad av att arbeta ideellt i vårt café i ett glatt arbetslag en ggn i månaden (fredagskvällar) så hör av dig till oss i ett. 450kr/termin, gospelkören, Måndagar, start 8 januari,.30-20.00. Anmäl er gärna till Elisabeth Falk. Kom med och sjung tillsammans med oss! 15.00 No Crash, No space, Hashtag och The tigers.45 Naomi Wiehe.15 Anders och Clara.45 Straps.15 Erik Wing trio.45 Soulmates.30 Meraki.30 9m-band 06/02/18, vilket startfält av band vi har imorgon!

cafe birger helsingborg öppettidercafe birger helsingborg öppettider

Tänk på att välja shoppingcenter utifrån tidpunkt på dygnet. Vi är ett modernt café där kunden alltid står i centrum. Det är därför många kommer hit varje dag. Bibliotekskafe av bästa sort. Fräscht, snyggt, hygieniskt café, med trevlig betjäning, riklig tillgång på olika teer och kaffesorter.

Apple genius bar helsingborg
Öppettider stadshuset malmö

Nu drar vårterminen igång med massor av olika aktiviteter. Vilken eftermiddag och kväll vi har haft! Vi serverar glass, toast, våfflor, kaffe, te och kakor. Tag med en filt och njut av härlig musik! Mathilda, Hanna och Johanna samt Ägg och bacon. Och varannan fredag kl 20, med start 2 februari, drar Kryptan igång. 100kr/termin, barnrytmik, Torsdagar, 0-2 år, start 11 januari. Tänkte ta mig en mysig eftermiddagsfika och bad om en slize kladdkaka för den såg så himla god.

Cafe birger helsingborg öppettider
cafe birger helsingborg öppettider