beyonce födde

till den hyllade Instagram-bilden, som redan har gillats av över 9,1 miljoner personer. Beyonce med sina tvillingar Rumi och Sir. LÄS ocksÅ, här visar Beyoncé upp tvillingarna för första gången. På Instagram står Beyoncé framför en enorm blombåge iklädd en färggran öppen klänning, turkos slöja och med de nya familjemedlemmarna. Beyoncés och Jay Z:s tvillingar föddes i Los Angeles. Akut kejsarsnitt, hon uppger att hon vägde mellan 98 och 100 kilo när tvillingarna föddes. Jag har en liten putande mammamage, och jag har inte bråttom att bli av med den.

Förutom tvillingarna Sir Carter and Rumi så har världsstjärnan sedan tidigare dottern Blue Ivy Carter, 5, med hennes make artisten Jay. Nu berättar artisten för första gången om förlossningen, som beskrivs som dramatisk i septembernumret. "Sir Carter and Rumi 1 month today. Jag har upplevt svek och fått mitt hjärta krossat på olika sätt. Genom allt det har jag lärt mig att skratta, gråta och växa. Men nu verkar stjärnan och tvillingarna må bra. Anm) och hade varit sängliggande i en månad. Hon berättar också, i ett öppet brev som hon själv skrivit för magasinets räkning, hur hon har en mer hälsosam inställning till sin kropp i dag jämfört med första födseln med.

Beyonce födde
beyonce födde

Beyoncés kropp slänga elektronik stockholm förändrades efter graviditeten och i Vogue berättar Queen B om hur det kändes. Hon berättar vidare att hon var i överlevnadsläge och inte kunde greppa vad som hade hänt förrän flera månader senare. NÖJE 20:46, beyoncé födde tvillingarna Rumi och Sir med akut kejsarsnitt. Beyoncé ska ha fått mildare komplikationer i samband med förlossningen skrev och stannat kvar på sjukhuset under en period rapporterade TMZ tidigare. Konserten var en del av hennes och maken Jay-Z:s gemensamma turné OTR. Beyoncé hyllar maken Jay-Z, som var ett stort stöd genom den tuffa tiden. Jag är så stolt över att få vara ett vittne till hans styrka och förändring som man, bästa vän och pappa skriver Beyoncé i sin artikel i Vogue, som. Efter att mitt första barn föddes, trodde jag på samhället som sa hur min kropp borde. Beyoncé visar upp sina och Jay Z:s tvillingar. Det är galet, när jag ser tillbaka, skriver hon. Jag har blivit besviken både i affärer och i relationer och jag har känt mig sårad och borttappad. Jag var svullen från preeklampsi (något som tidigare i Sverige kallades för havandeskapsförgiftning, reds.

Beyonce födde, rumi och Sir med akut kejsarsnitt Aftonbladet
Beyoncé i Vogue: Jag har varit i helvetet och tillbaka - Nyheter24